Menu
Priority Banking
Private Banking
Wealth Management
De bank voor een wereld in verandering
MyExperts sluit nu nog beter aan bij uw verwachtingen
Nieuw! Volgen De categorie volgen
18 DEC

MyExperts sluit nu nog beter aan bij uw verwachtingen

Aangemaakt op 18.12.2018 11:12
Gepubliceerd op 18.12.2018 11:12
Informatie is kostbaar bij het beheer van uw vermogen. En tijd is dat ook. Om u tijd te laten winnen, verbeterden we een aantal belangrijke zaken in MyExperts.
Alles lezen? Onmogelijk! Relevante informatie missen? Nu niet meer! Via de laatste aanpassingen in MyExperts wint u tijd en blijft u toch op de hoogte van de interessantste informatie om uw vermogen optimaal te beheren.

Bladwijzers

Een interessant artikel gezien, maar u hebt geen tijd om het meteen te lezen? Vink het aan met 'Later lezen'. Wanneer u daarna wat meer tijd hebt, kunt u de bewaarde artikels opvragen in ‘Mijn leeslijst’ en ze op uw gemak lezen.

Volgen …

Na verloop van tijd krijgt u zonder twijfel een voorkeur voor bepaalde experts of artikelcategorieën. Vanaf nu volgt u wie of wat u maar wilt met een eenvoudige muisklik: vanuit het artikel klikt u op 'Volgen' de categorie en/of de expert aan die het schreef. Uw favoriete experts kunt u ook selecteren vanuit hun ‘Profiel’-pagina of via de overkoepelende pagina van alle experts die bij MyExperts werken. U vindt ze terug onder het luik ‘Mijn selectie’.

Uw voorkeuren

Uiteraard beheert u al die keuzes helemaal zelf. U kunt alle instellingen van uw account altijd wijzigen zodat het MyExperts-platform meer dan ooit aan uw verwachtingen en behoeften voldoet.

Vergeet onze newsletter niet

Via uw profiel is het ook zeer eenvoudig om u op de MyExperts-nieuwbrief te abonneren. In de ‘Daily’ vindt u de marktactualiteit, de ‘Weekly’ bevat een selectie van de opmerkelijkste topics van de week op het gebied van de financiële markten, tendensen of vermogens. Kortom een extra troef voor uw vermogensbeheer, rechtstreeks in uw mailbox!

U vond dit artikel de moeite?

Ontdek andere artikels in onze dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrief

Ik schrijf mij in
Deel:
Later lezen

Doe mee met MyExperts

Blijf op de hoogte van de recentste beleggingstips

Al ingeschreven?

Meld u aan om het artikel te lezen.

Nog geen account? Inschrijven