Menu
Priority Banking
Private Banking
Wealth Management
De bank voor een wereld in verandering
#MyFuture: de community van de volgende generatie
Trends Volgen De categorie volgen
31 MRT

#MyFuture: de community van de volgende generatie

Aangemaakt op 23.3.2021 15:46
Gepubliceerd op 31.3.2021 08:27
In de schoot van MyExperts lanceren we #MyFuture. Exclusieve content voor de millenials binnen onze Priority Banking Exclusive-, Private Banking- en Wealth Management-cliënten. Maak snel uw MyExperts-profiel aan!

Overzicht

  • #MyFuture connecteert met de volgende generatie
  • Experts raken elk sleutelmoment in het leven van de millenial aan
  • Praktische knowhow via artikels, podcasts, video’s en meer
  • Webinars om te leren van en connecteren met like-minded people
  • We brengen u #MyFuture om met gerichte kennis uw toekomst op te bouwen

Zes centrale thema’s komen aan bod op #MyFuture

  • We starten met het thema ‘Towards a sustainable future’. Daar ontrafelen we de energietransitie: hoe ziet de shift van fossiel richting koolstofvrij en circulair eruit? We geven u ook hands-on tools om uw onderneming en financiële keuzes duurzaam te maken. En we tackelen de mobiliteit van de toekomst. Dit thema wordt eind mei 2021 afgesloten met een live webinar. 
  • Tegelijkertijd nemen we u mee naar ‘Living your family life in the future’. Samenwonen, trouwen, kindjes, we nemen elk onderdeel samen onder de loep met afsluitend een webinar eind juni.
  • Na de zomer gaan we door met ‘Investing in the future’, ‘Housing in the future’, ‘The entrepreneur of the future’ en tot slot ‘Choosing for a futureproof career’.

Alle sleutelmomenten in uw leven

Duurzaamheid, familie, wonen, investeren, ondernemen, carrière... #MyFuture, connecteert met de volgende generatie door de expertise van de Private Bank te linken aan de sleutelmomenten van de millenials. Zowel BNP Paribas Fortis-experts als gastsprekers en externe influencers belichten één centraal thema in al zijn aspecten, met een webinar als kers op de taart. De online webinars - die zowel in het Nederlands als het Frans beschikbaar zullen zijn - zijn uitgesproken interactief, persoonlijk en hands-on. U staat als de generatie van de toekomst centraal en maakt deel uit van een waardevolle #MyFuture-community.
#MyFuture brengt een mix van heldere artikels, infografieken, video’s, podcasts en webinars.

Nieuw: podcasts en webinars on demand

#MyFuture brengt een mix van heldere artikels, infografieken, video’s en als nieuwe formats: podcasts en webinars. In elk van die laatste zit een informerend en inspirerend deel waar zowel in-house experts als externe experts het debat aangaan. De meest accurate informatie waardoor u de juiste stappen kunt zetten voor uw toekomst, dat is onze belofte. Tijdens de praktische Q&A kunt u live vragen stellen en krijgt u praktisch en doelgericht advies uit eerste hand. En we sluiten elke webinar af met een zinderend event als wow-experience. Wie het live-event mist, kan van de expertise genieten via de webinar on demand. Met #MyFuture willen we u informeren, inspireren én in dialoog gaan.

Maak nú uw MyExperts-profiel aan en ontdek #MyFuture!

U vond dit artikel de moeite?

Ontdek andere artikels in onze dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrief

Ik schrijf mij in
Deel:
Later lezen

De inlichtingen en meningen opgenomen in onderhavige brief zijn toelichtingen met een louter informatief karakter. Zij kunnen in geen geval beschouwd worden als adviezen of aanbevelingen van fiscale, juridische of andere aard. Zij houden geen rekening met uw persoonlijke situatie. Wij verzoeken u dan ook uw raadsman te contacteren vooraleer enige beslissing te nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks gebaseerd is op de inlichtingen vervat in deze brief. Deze Algemene Bankvoorwaarden vormen het algemene kader van de conventionele relatie tussen BNP Paribas Fortis NV kredietinstelling met maatschappelijke zetel gevestigd is in 1000 Brussel, Warandeberg 3 - B.T.W. BE 0403.199.702 - RPR Brussel, onder het prudentieel toezicht van de Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel en de controle inzake beleggers- en consumentenbescherming van de Autoriteit van Financiële Diensten en Markten (FSMA), Congresstraat 12-14, 1000 Brussel en ingeschreven als verzekeringsagent onder FSMA-nr. 25879 A.

Doe mee met MyExperts

Blijf op de hoogte van de recentste beleggingstips

Al ingeschreven?

Meld u aan om het artikel te lezen.

Nog geen account? Inschrijven