Menu
Priority Banking
Private Banking
Wealth Management
De bank voor een wereld in verandering
Liesbeth De Ridder
Liesbeth De Ridder
Volgen De expert volgen
Secretary General
Guberna
Liesbeth De Ridder, secretaris-generaal en lid van het Management Committee van GUBERNA, vervoegde het Instituut in 1996.

Ze staat aan het hoofd van het GUBERNA Centrum voor Family Business Governance, dat ondersteuning biedt aan familiebedrijven op vlak van governance en de onderlinge afstemming tussen de governance op ondernemings- en familieniveau. Het centrum is een forum voor de uitwisseling van ervaringen en biedt verschillende diensten aan, zoals governance-opleidingen (in bedrijven), evaluatie van de raad van bestuur en controle van de statuten.

Ze is partner in de Family Business Award of Excellence, een initiatief van EY, en is als zodanig betrokken bij de voorbereiding van de inhoud (met inbegrip van de contacten met familiebedrijven) en de diepgaande analyse van de cases. Daarnaast heeft ze ruime ervaring met het evalueren van raden van bestuur van zowel beursgenoteerde als niet-beursgenoteerde ondernemingen.
 
Met 20 jaar ervaring als verantwoordelijke voor het ledennetwerk (waaronder het CEO Platform en het Chairmen Platform voor de corporate leden van GUBERNA) kent ze de governance-behoeften en -uitdagingen van verschillende soorten ondernemingen.

Tot slot is ze ook spreker bij de Board Effectiveness-opleiding van GUBERNA (NL-FR)

Doe mee met MyExperts

Blijf op de hoogte van de recentste beleggingstips

Al ingeschreven?

Meld u aan om het artikel te lezen.

Nog geen account? Inschrijven