Menu
Priority Banking
Private Banking
Wealth Management
De bank voor een wereld in verandering
Saskia Van Uffelen
Saskia Van Uffelen
Volgen De expert volgen
Digital Skills Leader in Belgium
Saskia Van Uffelen heeft gedurende haar hele carrière gewerkt in de sector van informatie- en communicatietechnologie (ICT). Ze oefende nationale en internationale functies in marketing en sales uit bij marktleiders als Xerox, Compaq, HP en Arinso-Northgate. Ze was ook CEO België en Luxemburg voor Bull en Ericsson, alsook Corporate Vice President voor de Franse groep Inetum.

In 2012 stelde de federale regering Saskia Van Uffelen aan als 'Digital Skills Leader' voor België en vertegenwoordiger van de Europese Commissie.

Saskia leidt de Nationale Coalitie voor Digitale Vaardigheden en Banen voor België. In deze rol richt ze zich op het trainen en heropleiden van alle talenten om de activering van iedereen in de veranderende arbeidsmarkt in de toekomst te maximaliseren (DigiSkills Belgium).

Voor Agoria (de Belgische federatie van technologiebedrijven) leidt Saskia het Be The Change-programma, dat moet zorgen voor een talententransitie in een duurzame wereld. Ze is als Digital Manager verantwoordelijk voor bedrijven uit de technologie-, digitale- en telecomsector.

Doe mee met MyExperts

Blijf op de hoogte van de recentste beleggingstips

Al ingeschreven?

Meld u aan om het artikel te lezen.

Nog geen account? Inschrijven